Aktivitete

Forumi Socio-Ekologjik, Shkup

Fondacioni Qemal Stafa mori pjesë në Forumin e dytë Socio-Ekologjik të mbajtur më date 22 Nëntor 2022 në Shkup, Maqedoni dhe organizuar nga Fondacioni Fridrich Ebert, Olof Palme International Center

Lexo më shumë »
Më Shumë

Kongresi i PES, Berlin

Fondacioni Qemal Stafa merr pjesë në Kongresin e Partisë së Socialistëve Europian të mbajtur në datat 14-15 Tetor 2022 në Berlin, Gjermani. I organizuar me mbështetjen e SPD– një parti

Lexo më shumë »

Konferenca Rajonale Vučko, Sarajevë

Friedrich Ebert Stiftung dhe Forumi Left Initiative organizuan Konferencën Rajonale tradicionale VUČKO-s për të diskutuar çështje të rëndësishme dhe aktuale në rajon mes të rinjve, politikanëve vendas dhe me perspektivë

Lexo më shumë »

Trajnimi i Trajnerëve, Tiranë

Në datat 17-18 Qershor 2022, Fondacioni Qemal Stafa, mori pjesë në Trajnimin e Trajnerëve të organizuar nga Fondacioni Friedrich-Ebert në Tiranë. Ky trajnim u zhvillua për të përmirësuar aftësitë e

Lexo më shumë »

Akademia Politike Finale

Në fokus: Draftimi i projekt-ideve dhe zhvillimi i politikave lokale Datë: 21 Dhjetor, Tirana International Hotel Më datë 21 dhjetor 2018 u zhvillua pranë ambienteve të “International Hotel Tirana”  Akademia

Lexo më shumë »

Akademia Politike Fier

Në fokus: Lidershipi dhe Ruajtja e vlerave Social Demokrate të forta e të pandryshueshme Datë: 30 Nëntor – 2 Dhjetor , Fier  Në datat 30 Nëntor – 2 Dhjetor në

Lexo më shumë »

Akademia Politike Berat

Në fokus: Komunikimi Publik dhe Fushatat Elektorale Datë: 9-11 Nëntor, Berat  E dyta herë që Fondacioni “Qemal Stafa” bashkëpunon me Fondacionin Hollandez Max van der Stoel. Me fokusin tek fushatat

Lexo më shumë »

Akademia Politike Gjirokastër

Në fokus: Media, Llojet e Komunikimit dhe Fushatat Elektorale  Datë: 12-14 Tetor 2018, Gjirokastër Në bashkëpunim me Partinë Laburiste Angleze dhe Fondacionin simotër Westminister, organizuam në qarkun e Gjirokastrës Akademinë

Lexo më shumë »

Akademia Politike Dibër

Në fokus: Të Folurit në Publik dhe Ndërtimi i Figurës Publike Datë: 28-30 Shtator 2018, Dibër Në datat 28, 29 dhe 30 shtator 2018, Fondacioni “Qemal Stafa” organizoi trajnimin e rradhës

Lexo më shumë »

Akademia Politike Tiranë

Në fokus: Hartimi i politikave publike Datë: 14 – 16 Shtator 2018, TIRANË Në datat 14-16 Shtator 2018, Fondacioni ‘Qemal Stafa’ organizoi në Tiranë trajnimin tre ditor për rreth 30  studentë

Lexo më shumë »