Thirrje për aplikim

THIRRJE PËR APLIKIM AP1_2022

Fondacioni Qemal Stafa shpall thirrjen për aplikim për Akademinë Politike 2022. Ky trajnim ka si qëllim tё mbështesë dhe promovojë individët që janë të përfshirë ose duan të përfshihen në

Lexo më shumë »

THIRRJE PËR APLIKIM ToT1_2022

Fondacioni Qemal Stafa shpall thirrjen për aplikim për Trajnimin e Trajnerëve 2022. Ky trajnim ka si qëllim tё mbështesë individët tё cilët duan tё angazhohen si trajnerë dhe të zhvillojnë

Lexo më shumë »
Më Shumë

Cfarë kuptojmë me Decentralizim?

Cfarë kuptojmë me DECENTRALIZIM? Decentralizimi është një nga parimet kryesore kushtetuese për të siguruar një performancë sa më të mirë në mënyrën e organizimit dhe funksionimit të qeverisjes vendore. Ndër

Lexo më shumë »

E ardhmja e FQS Alumni

DATË 9 PRILL 2018, TIRANË Në datën 9 Prill 2018, Drejtoresha Ekzekutive e Fondacionit “Qemal Stafa” znj. Teuta Vodo u takua me Z. Christoph Zöpel, anëtar i Komitetit Europian të

Lexo më shumë »

Bashkëpunimet me FEPS

DATË: 27 MARS 2018, BRUKSEL Në datën 27 Mars 2018, Drejtoresha Ekzekutive e Fondacionit “Qemal Stafa” znj. Teuta Vodo, u takua me z. Ernst Stetter, Sekretar i Përgjithshëm i Fondacionit

Lexo më shumë »