Revista Politike “Zoon Politikon”

Në kuadër të lancimit të Fondacionit Qemal Stafa, një nga objektivat do të jetë hulumtimi dhe zhvillimi i ideve të mira në politikë dhe fusha të tjera me interes për shoqërinë shqiptare. “Zoon Politicon” do të mirëpresë punime shkencore, studime dhe hulumtime nga akademikë shqiptarë dhe jo vetëm. Kjo revistë shkencore do të trajtojë tema …

Revista Politike “Zoon Politikon” Read More »