Fondacioni Qemal Stafa mori pjesë aktive në programin disa ditor mbi sistemet politike të mbajtur më datat 12-16 Shtator 2022 në Helsinki, Finlandë. Programi u organizua dhe u  mbështet nga Fondacioni Kalevi Sorsa.

Pjesëmarrësit u prezantuan me situatën aktuale të demokracisë në Finlandë, si dhe u trajnuan në shkrimin e publikimeve për planifikimin e konceptualizimin e publikimeve shoqërore, duke u fokusuar te aspektet më të rëndësishme për t’u mbajtur në konsideratë gjatë analizës.

Share.