Akademitë

Akademia Politike 2022, Moduli II

Përfundon “Akademia Politike 2022”, e cila bazohet në programin “Mbështetja e Demokracisë në Ballkanin Perëndimor – Progresi dhe Lidhja e Urave të Bashkëpunimit” në bashkëpunim me Fondacionin Kalevi Sorsa, me

Lexo më shumë »

Akademia Politike 2022, Moduli I

Fondacioni Qemal Stafa organizon “Akademia Politike 2022”, e cila bazohet në programin “Mbështetja e Demokracisë në Ballkanin Perëndimor – Progresi dhe Lidhja e Urave të Bashkëpunimit” në bashkëpunim me Fondacionin

Lexo më shumë »
Më Shumë

Akademia Rajonale PROGWeB, Moduli

Politikat Progresive në Ballkanin Perëndimor (PROGWeB) është një akademi politike rajonale e cila sjell së bashku të rinjtë socialdemokratë dhe liberalë nga gjashtë vendet e Ballkanit Perëndimor. Qëllimi i Akademisë

Lexo më shumë »

Akademia Politike Finale

Në fokus: Draftimi i projekt-ideve dhe zhvillimi i politikave lokale Datë: 21 Dhjetor, Tirana International Hotel Më datë 21 dhjetor 2018 u zhvillua pranë ambienteve të “International Hotel Tirana”  Akademia

Lexo më shumë »

Akademia Politike Fier

Në fokus: Lidershipi dhe Ruajtja e vlerave Social Demokrate të forta e të pandryshueshme Datë: 30 Nëntor – 2 Dhjetor , Fier  Në datat 30 Nëntor – 2 Dhjetor në

Lexo më shumë »

Akademia Politike Berat

Në fokus: Komunikimi Publik dhe Fushatat Elektorale Datë: 9-11 Nëntor, Berat  E dyta herë që Fondacioni “Qemal Stafa” bashkëpunon me Fondacionin Hollandez Max van der Stoel. Me fokusin tek fushatat

Lexo më shumë »

Akademia Politike Gjirokastër

Në fokus: Media, Llojet e Komunikimit dhe Fushatat Elektorale  Datë: 12-14 Tetor 2018, Gjirokastër Në bashkëpunim me Partinë Laburiste Angleze dhe Fondacionin simotër Westminister, organizuam në qarkun e Gjirokastrës Akademinë

Lexo më shumë »

Akademia Politike Dibër

Në fokus: Të Folurit në Publik dhe Ndërtimi i Figurës Publike Datë: 28-30 Shtator 2018, Dibër Në datat 28, 29 dhe 30 shtator 2018, Fondacioni “Qemal Stafa” organizoi trajnimin e rradhës

Lexo më shumë »

Akademia Politike Tiranë

Në fokus: Hartimi i politikave publike Datë: 14 – 16 Shtator 2018, TIRANË Në datat 14-16 Shtator 2018, Fondacioni ‘Qemal Stafa’ organizoi në Tiranë trajnimin tre ditor për rreth 30  studentë

Lexo më shumë »

Akademia Politike Vlorë

Datë: 27- 29 Prill 2018, Vlorë Në Fokus: Vlerat dhe Rrënjët e Social Demokracisë Trajnerët: Znj. Anne Graumans dhe Z. Thijs Kirckhoff nga Instituti Max van der Stoel   Në datën

Lexo më shumë »

Akademia Politike Elbasan

  Datë: 21-23 Prill 2018, Elbasan Në Fokus : Ideologjitë Poltike dhe Hartimi I Politikave Publike Trajner: Z. Milan Zivkovic   Në datën 21 prill 2018, Fondacioni “Qema Stafa” organizoi

Lexo më shumë »