Fondacioni Qemal Stafa mori pjesë në Trajnimin e Trajnerëve “Integriteti Rajonal i Partive Social-Demokrate” të organizuar në datat 10-12 Qershor 2022 në Budva, Mal të Zi nga Instituti Demokratik Kombëtar (NDI), me mbështetjen financiare të Olof Palme International Center.

Trajnimi kishte në thelb të tij Integritetin politik dhe Mbrojtjen e të Ardhmes së Demokracisë. Trajnerët u trajnuan gjithashtu për të hartuar dhe përgatitur materialet e një trajnimi dhe si të prezantojnë para një audience nga trajnerë të vendeve të Ballkanit, si dhe të Bashkimit Evropian.

Share.