Akademite e Zhvilluara

Akademia Politike Finale

Në fokus: Draftimi i projekt-ideve dhe zhvillimi i politikave lokale Datë: 21 Dhjetor, Tirana International Hotel Më datë 21 dhjetor 2018 u zhvillua pranë ambienteve të “International Hotel Tirana”  Akademia Politike Finale, ku moren pjesë 12 fituesit e Akademive Politike  të zhvilluara gjatë vitit 2018 në 12 qarqet e vendit. Aktiviteti u hap nga fjala …

Akademia Politike Finale Read More »

Akademia Politike Fier

Në fokus: Lidershipi dhe Ruajtja e vlerave Social Demokrate të forta e të pandryshueshme Datë: 30 Nëntor – 2 Dhjetor , Fier  Në datat 30 Nëntor – 2 Dhjetor në bashkëpunim me Partinë Social Demokrate Suedeze të Komunës Vasteras,  Fondacioni “Qemal Stafa organizoi në Fier Akademinë Politike të 12-të me fokusin te lidershipi. Shpëtim Pirraku, …

Akademia Politike Fier Read More »

Akademia Politike Berat

Në fokus: Komunikimi Publik dhe Fushatat Elektorale Datë: 9-11 Nëntor, Berat  E dyta herë që Fondacioni “Qemal Stafa” bashkëpunon me Fondacionin Hollandez Max van der Stoel. Me fokusin tek fushatat elektorale në terësi, strategjitë politike, target grupet, mesazhet e qarta, ndikimi i medias sociale etj. zhvilluam për tre ditë në Berat Akademinë Politike. Ne besojmë …

Akademia Politike Berat Read More »

Akademia Politike Gjirokastër

Në fokus: Media, Llojet e Komunikimit dhe Fushatat Elektorale  Datë: 12-14 Tetor 2018, Gjirokastër Në bashkëpunim me Partinë Laburiste Angleze dhe Fondacionin simotër Westminister, organizuam në qarkun e Gjirokastrës Akademinë e rradhës politike me fokus tek të rinjtë e qarkut, studentë, të sapodiplomuar e jo vetëm. Me lektorët Scarlette McGwire, Diana Muir, Valentina Leskaj, Bledi …

Akademia Politike Gjirokastër Read More »

Akademia Politike Dibër

Në fokus: Të Folurit në Publik dhe Ndërtimi i Figurës Publike Datë: 28-30 Shtator 2018, Dibër Në datat 28, 29 dhe 30 shtator 2018, Fondacioni “Qemal Stafa” organizoi trajnimin e rradhës me temë “Komunikimi dhe të Folurit Publik“ me qëllim zhvillimin e aftësive përmes praktikës dhe këshillimit. Lektori i përzgjedhur si pjesë e trajnimit të këtij …

Akademia Politike Dibër Read More »

Akademia Politike Tiranë

Në fokus: Hartimi i politikave publike Datë: 14 – 16 Shtator 2018, TIRANË Në datat 14-16 Shtator 2018, Fondacioni ‘Qemal Stafa’ organizoi në Tiranë trajnimin tre ditor për rreth 30  studentë dhe profesionistë të rinj mbi hartimin e politikave publike,  me fokus rreziqet natyrore, padrejtësitë dhe tensionet shoqërore. Nën kujdesin e Drejtoreshës Ekzekutive të Fondacionit ‘Qemal …

Akademia Politike Tiranë Read More »

Akademia Politike Lezhë

Datë: 22-24 Qershor 2018, Lezhë Tema e Trajnimit: Zhvillimi i Mesazhit Politik dhe Të Folurit në Publik Lektor: Elmedin Kurtovic, Menaxher i Programit, NDI Serbi   Në kuadër të programit të ri për aftësitë ndërtuese dhe kapacitetet e aktivistëve të rinj politik, Fondacioni “Qemal Stafa” ftoi Z. Elmedin Kurtovic, trajner të NDI, të ofrojë një …

Akademia Politike Lezhë Read More »