Akademia Politike Elbasan

  Datë: 21-23 Prill 2018, Elbasan Në Fokus : Ideologjitë Poltike dhe Hartimi I Politikave Publike Trajner: Z. Milan Zivkovic   Në datën 21 prill 2018, Fondacioni “Qema Stafa” organizoi Akademinë e parë Politike dhe e nisi turin e tij në qarkun e Elbasanit. Në kujdesin e Drejtoreshës Ekzekutive të Fondacionit “Qemal Stafa”, znj. Teuta …

Akademia Politike Elbasan Read More »