Fondacioni Qemal Stafa shpall thirrjen për aplikim për të interesuarit që duan të realizojnë një praktikë 3-mujore në dy fusha: politika ndërkombëtare dhe media sociale. Të interesuarit të dërgojnë CV-në/Potofolin e punimeve, si dhe një letër interesi ne adresën: [email protected]

Share.