Perspektiva e Ballkanit Perëndimor

Më 8 dhe 9 prill 2022, në Tiranë u zhvillua Forumi “Ballkani Perëndimor 2030”. Forumi u organizua nga Fondacioni “Qemal Stafa” (FQS) në bashkëpunim të ngushtë me Fondacionin “Friedrich-Ebert-Stiftung” ku të ftuar ishin anëtar të partive socialiste dhe fondacioneve simotra që veprojnë në rajonin e Ballkanit Perëndimor dhe Bashkimin Evropian. Forumi u zhvillua me dy …

Perspektiva e Ballkanit Perëndimor Read More »