Politikat e Sigurisë dhe Migrimi i Paligjshëm

Datë: 19 Mars 2018, Tiranë Në Fokus: Politikat e Sigurisë dhe Migrimi i Paligjshëm   Në datën 19 Mars 2018, Fondacioni “Qemal Stafa” organizoi Panelin e Diskutimit të tij të parë, i cili fokusohet në përshtatjen e legjislacionit shqiptar me Acqui-në e Bashkimit Europian. Nën moderimin e Drejtoreshës Ekzekutive të Fondacionit “Qemal Stafa”, znj. Teuta Vodo, …

Politikat e Sigurisë dhe Migrimi i Paligjshëm Read More »