THIRRJE PËR APLIKIM ToT1_2022

Fondacioni Qemal Stafa shpall thirrjen për aplikim për Trajnimin e Trajnerëve 2022. Ky trajnim ka si qëllim tё mbështesë individët tё cilët duan tё angazhohen si trajnerë dhe të zhvillojnë aftësitë e tyre në fushën e vendimmarrjes, komunikimit në publik dhe lidershipit si shtylla të rëndësishme drejt rrugës së suksesit. Trajnimi financohet nga Fondacioni Kalevi …

THIRRJE PËR APLIKIM ToT1_2022 Read More »