Media

Pjesëmarrja e të Rinjve, Perspektiva Europiane e Ballkanit Perëndimor sipas Proçesit të Berlinit

RYCO (Regional Youth Cooperation Office) një promovues i tryezave rajonale për të sjellë impakt në fuqizimin e të rinjve. Një panel diskutimi mbi funksionimin e RYCO-s për idetë e pajtimit, bashkëpunimit, besimit, dhe dialogimit midis vendeve të Ballkanit Perëndimor, dhe funksionon nëpërmjet financimit dhe organizimit të programeve të shkëmbimit të të rinjve. Kreshnik Loka, aktualisht …

Pjesëmarrja e të Rinjve, Perspektiva Europiane e Ballkanit Perëndimor sipas Proçesit të Berlinit Read More »