Browsing: zgjedhje

Serbian-ElectionResults_FQSPDF-1Download Republika e Serbisë mbajti zgjedhjet presidencialedhe zgjedhjet e parakohshme parlamentare (si dhezgjedhjet lokale në 14 qytete dhe komuna, dukepërfshirë…