Call for Applications

THIRRJE PËR APLIKIM 2023

Fondacioni Qemal Stafa shpall thirrjen për aplikim për të interesuarit që duan të realizojnë një praktikë 3-mujore në dy fusha: politika ndërkombëtare dhe media sociale. Të interesuarit të dërgojnë CV-në/Potofolin e

Lexo më shumë »
Load More