Fondacioni Qemal Stafa shpall thirrjen për aplikim për Trajnimin e Trajnerëve 2022. Ky trajnim ka si qëllim tё mbështesë individët tё cilët duan tё angazhohen si trajnerë dhe të zhvillojnë aftësitë e tyre në fushën e vendimmarrjes, komunikimit në publik dhe lidershipit si shtylla të rëndësishme drejt rrugës së suksesit.

Trajnimi financohet nga Fondacioni Kalevi Sorsa dhe shpenzimet mbulohen nga organizatorët.

Për më tepër informacion, si dhe për regjistrim, referojuni thirrjes për aplikim më poshtë:

Share.