Fondacioni “Qemal Stafa”,lancon programin e ri të punës dhe vizionit

Fondacioni “Qemal Stafa”, nën drejtimin e Drejtores së re Ekzekutive, Dr.Teuta Vodo, filloi programin e ri të planit të punës dhe vizionit, duke shërbyer kryesisht si Qendër Kërkimore e Partisë Socialiste. Ky aktivitet u nderua nga fjalimi përshëndetës i Kryeministrit, Edi Rama dhe ish drejtores ekzekutive, znj. Olta Xhaçka. Fondacioni do të fokusohet në politikat …

Fondacioni “Qemal Stafa”,lancon programin e ri të punës dhe vizionit Read More »