Takim me Sekretarin e Pergjithshem te Bruegel

DATË: 27 MARS 2018, BRUKSEL Në datën 27 Mars 2018, Drejtoresha Ekzekutive e Fondacionit “Qemal Stafa”, znj. Teuta Vodo, u takua me z.Matt Dann, Sekretar I Përgjitshëm i Bruegel. I themeluar që në vitin 2005, Bruegel është një nga qendrat kërkimore më të rëndësishme në Europe. Bruegel, përmes botimeve, eventeve, mediave sociale dhe një blogu …

Takim me Sekretarin e Pergjithshem te Bruegel Read More »

Foundation “Qemal Stafa” launches the new program and vision

The Foundation Qemal Stafa, under the direction of the new Executive Director, Mrs. Teuta Vodo, launched the new work program and vision to be followed, serving primarily as a think tank of the Socialist Party. This activity was honored by the greeting speech of the Prime Minister, Mr. Edi Rama and the Minister of Defense, …

Foundation “Qemal Stafa” launches the new program and vision Read More »

Fondacioni “Qemal Stafa”,lancon programin e ri të punës dhe vizionit

Fondacioni “Qemal Stafa”, nën drejtimin e Drejtores së re Ekzekutive, Dr.Teuta Vodo, filloi programin e ri të planit të punës dhe vizionit, duke shërbyer kryesisht si Qendër Kërkimore e Partisë Socialiste. Ky aktivitet u nderua nga fjalimi përshëndetës i Kryeministrit, Edi Rama dhe ish drejtores ekzekutive, znj. Olta Xhaçka. Fondacioni do të fokusohet në politikat …

Fondacioni “Qemal Stafa”,lancon programin e ri të punës dhe vizionit Read More »