Month: April 2019

February-April 2019, Trainings/Workshops on Succsessful Electoral Campaigns

Since the beginning of this year, “Qemal Stafa” Foundation in cooperation with the sister foundations in Europe  organized four training modules targeting the young political activist of Tirana. On 15 February 2019 was organized a training session on “Success of Electoral Campaign in the Digital Era” with lecturer Anil Kumar, Counselor of the Deputy Mayor …

February-April 2019, Trainings/Workshops on Succsessful Electoral Campaigns Read More »

Shkurt-Prill 2019, Trajnime mbi Modelin e Fushatave të Suksesshme Elektorale

Prej fillimi të këtij viti Fondacioni “Qemal Stafa”  në bashkëpunim me fondacionet simotra ka organizuar katër trajnime për të rinjtë e qytetit të Tiranës. Më 15 Shkurt 2019 u zhvillua përgjatë fundjavës trajnimi  mbi “Suksesin e fushatës elektorale në epokën digjital” me lektor Anil Kumar, Këshilltar i Nën/Kryetarit të Bashkisë Hagë, Hollandë. Në këtë trajnim …

Shkurt-Prill 2019, Trajnime mbi Modelin e Fushatave të Suksesshme Elektorale Read More »

Labour Women’s Conference 2019, Telford UK

Fri 22nd Feb – Sun 24th The International Centre, St Quentin Gate, Telford TF3 4JH, UK The Women’s Conference held on 22-24 February 2019 was an opportunity for women members of the Labour Party to participate in the policy making and share ideas with members and politicians from accross UK. The weekend included speeches from senior politicians, …

Labour Women’s Conference 2019, Telford UK Read More »

Konferenca e Grave Laburiste 2019, Telford, Britani e Madhe

E Premte 22 Shkurt  – E Diel 24 Shkurt Qendra Ndërkombëtare, St Quentin Gate, Telford TF3 4JH, Mbretëri e Bashkuar Konferenca e Grave Laburiste e mbajtur më 22-24 Shkurt 2019 ishte një mundësi që gratë anëtare të Partisë Laburiste Angleze të merrnin pjesë në hartimin e politikave, të ndikojnë në vendimarrje dhe të ndajnë idetë me …

Konferenca e Grave Laburiste 2019, Telford, Britani e Madhe Read More »

Qemal Stafa Foundation participated at the “25 Years European Forum: Implementing New Strategy” in Ljubjana, Slovenia

Resul Resulaj representative of the “Qemal Stafa” Foundation participated in the conference on “25 Years European Forum: Impenetrating New Strategy” organized by the European Forum for Democracy and Solidarity and supported by Labor Party UK, held in Ljubljana, Slovenia on 6 April 2019. The conference focused on the role of progressive foundations and social democratic …

Qemal Stafa Foundation participated at the “25 Years European Forum: Implementing New Strategy” in Ljubjana, Slovenia Read More »

Pjesëmarrja e Fondacionit “Qemal Stafa” në konferencën “25 Years European Forum: Implementing New Strategy” Ljubjana, Slovenia

Përfaqësuesi i Fondacionit “Qemal Stafa” mori pjesë në konferencën me temë “25 Years European Forum: Impementing New Strategy” të organizuar nga European Forum for Democracy and Solidarity dhe të përkrahur nga Labour Party UK, zhvilluar në Ljubjana, Slloveni më datë 6 Prill 2019. Konferenca kishte në fokus rolin e fondacioneve progresiste dhe të partive politike …

Pjesëmarrja e Fondacionit “Qemal Stafa” në konferencën “25 Years European Forum: Implementing New Strategy” Ljubjana, Slovenia Read More »