Month: January 2019

The Final Political Academy

In Focus: Drafting projects and developing local policies Date: 21 December 2018, Tirana International Hotel During  2018, the “Qemal Stafa” Foundation fully  implemented the National Political Academy project with the support of the Olof Palme International Center. The overall aim of the project was the strengthening the social democratic values, leadership skills and promoting future …

The Final Political Academy Read More »

“Zoon Politicon” Political Journal

In focus: The launch of the first issue of the Political Journal “Zoon Politicon” Date: 11 January 2019 The event took place at COD Hall, on January 11, 2019, at 17.30. Invitees to the panel discussion were: – Jonida Smaja, Program Coordinator at the Friedrich Ebert Foundation, Tirana; – Gentiana Sula, Chairperson, Former State Security …

“Zoon Politicon” Political Journal Read More »

Political Academy of Berat

In focus: Communication and Electoral Campaigns Date: 09-11 November The second cooperation of the “Qemal Stafa” Foundation with the Dutch Foundation FMS focused on electoral campaigns in general, political strategies, target groups, messages, social media influence, etc.., we finished the training of Berat. We believe that in every region of Albania there are young, potential …

Political Academy of Berat Read More »

Political Academy of Fier

  In focus: Leadership and Social Democracy Date: 30 November – 2 December On 30 November – 2 December, the “Qemal Stafa” Foundation in cooperation with the Swedish Social Democratic Party of Vasteras Commune, organized the 12th Political Academy in Fier City with focus on leadership. Shpëtim Pirraku, Chairman of the Socialist Party of Vasteras, …

Political Academy of Fier Read More »

Revista Politike “Zoon Politikon”

Në fokus: Promovimi i numrit të parë të revistës politike të Fondacionit “Qemal Stafa” Datë: 11 Janar, COD Qendra për Komunikim dhe Dialog, Kryeministria Aktiviteti u mbajt tek salla COD, pranë Kryeministrisë, më date 11 janar 2019, ora 17.30. Të ftuar në panelin e diskutimit ishin: – Jonida Smaja, Koordinatore Programi pranë “Friedrich Ebert” Foundation, …

Revista Politike “Zoon Politikon” Read More »

Akademia Politike Finale

Në fokus: Draftimi i projekt-ideve dhe zhvillimi i politikave lokale Datë: 21 Dhjetor, Tirana International Hotel Më datë 21 dhjetor 2018 u zhvillua pranë ambienteve të “International Hotel Tirana”  Akademia Politike Finale, ku moren pjesë 12 fituesit e Akademive Politike  të zhvilluara gjatë vitit 2018 në 12 qarqet e vendit. Aktiviteti u hap nga fjala …

Akademia Politike Finale Read More »

Akademia Politike Fier

Në fokus: Lidershipi dhe Ruajtja e vlerave Social Demokrate të forta e të pandryshueshme Datë: 30 Nëntor – 2 Dhjetor , Fier  Në datat 30 Nëntor – 2 Dhjetor në bashkëpunim me Partinë Social Demokrate Suedeze të Komunës Vasteras,  Fondacioni “Qemal Stafa organizoi në Fier Akademinë Politike të 12-të me fokusin te lidershipi. Shpëtim Pirraku, …

Akademia Politike Fier Read More »

Akademia Politike Berat

Në fokus: Komunikimi Publik dhe Fushatat Elektorale Datë: 9-11 Nëntor, Berat  E dyta herë që Fondacioni “Qemal Stafa” bashkëpunon me Fondacionin Hollandez Max van der Stoel. Me fokusin tek fushatat elektorale në terësi, strategjitë politike, target grupet, mesazhet e qarta, ndikimi i medias sociale etj. zhvilluam për tre ditë në Berat Akademinë Politike. Ne besojmë …

Akademia Politike Berat Read More »

Political Academy of Gjirokastër

In Focus: Media, Communications Types, and Electoral Campaigns Date: 12-14 June 2018, GJIROKASTËR From 12-14 October 2018 the Foundation `Qemal Stafa` organized a training in cooperation with the Labour Party and the Westminster Foundation of Great Britain The Lecturers  Scarlett McGwire and Diana Muir,  representatives of the sister party the theme focused on the building …

Political Academy of Gjirokastër Read More »

Akademia Politike Gjirokastër

Në fokus: Media, Llojet e Komunikimit dhe Fushatat Elektorale  Datë: 12-14 Tetor 2018, Gjirokastër Në bashkëpunim me Partinë Laburiste Angleze dhe Fondacionin simotër Westminister, organizuam në qarkun e Gjirokastrës Akademinë e rradhës politike me fokus tek të rinjtë e qarkut, studentë, të sapodiplomuar e jo vetëm. Me lektorët Scarlette McGwire, Diana Muir, Valentina Leskaj, Bledi …

Akademia Politike Gjirokastër Read More »