DATË 9 PRILL 2018, TIRANË

Në datën 9 Prill 2018, Drejtoresha Ekzekutive e Fondacionit “Qemal Stafa” znj. Teuta Vodo u takua me Z. Christoph Zöpel, anëtar i Komitetit Europian të Partisë Social-Demokrate dhe ish-Ministër gjerman për Europën, u diskutua në lidhje me të ardhmen e FQS.
Eurodeputeti Fleckenstein mbështet studentët më të mirë të Akademisë Politike që Fondacioni organizon në të gjitha qarqet e Shqipërisë,për t’u ofruar një vizitë studimore bashkë me Friedrich Erbert Stifung, në Parlamentin Europian në Bruksel.
Rëndësi iu kushtua brezit të studentëve që kontribuojnë në vlerat dhe parimet e demokracisë sociale.

Share.