Konferenca

Forcimi i Menaxhimit të Financave Publike: Një Parakusht për Rritjen e Qëndrueshme dhe Punësimin

Datë: 25 Maj 2018, Tiranë Në Fokus: Forcimi i Menaxhimit të Financave Publike: Një Parakusht për Rritjen e Qëndrueshme dhe Punësimin   Në datën 25 Maj 2018, Fondacioni “Qemal Stafa” organizoi Panelin e Diskutimit të rradhës, i cili fokusohet në përshtatjen e legjislacionit shqiptar me Acquis-në e Bashkimit Europian. Nën moderimin e Drejtoreshës Ekzekutive të Fondacionit …

Forcimi i Menaxhimit të Financave Publike: Një Parakusht për Rritjen e Qëndrueshme dhe Punësimin Read More »

Decentralizimi i Shërbimeve Shoqërore

Datë: 10 Maj 2018, Tiranë Në Fokus: Decentralizimi i Shërbimeve Shoqërore Në datën 10 Maj 2018, Fondacioni “Qemal Stafa” organizoi Panelin e tretë të Diskutimit, i cili fokusohet në përshtatjen e legjislacionit shqiptar me Acqui-në e Bashkimit Europian. Nën moderimin e Drejtoreshës Ekzekutive të Fondacionit “Qemal Stafa”, znj. Teuta Vodo, diskutimi u zhvilllua nën temën “Decentralizimi i …

Decentralizimi i Shërbimeve Shoqërore Read More »

Fenomeni i Ekstremizmit të Dhunshëm. Sa e rrezikuar është Shqipëria?

Datë: 11 PRILL 2018, Tiranë Në Fokus: SA E RREZIKUAR ËSHTË SHQIPERIA?   Në datën 11 prill 2018, Fondacioni “Qemal Stafa” organizoi Panelin e Diskutimit të rradhës, i cili fokusohet në përshtatjen e legjislacionit shqiptar me Acquis-në e Bashkimit Europian. Nën moderimin e Drejtoreshës Ekzekutive të Fondacionit “ Qemal Stafa”, znj. Teuta Vodo, diskutimi u …

Fenomeni i Ekstremizmit të Dhunshëm. Sa e rrezikuar është Shqipëria? Read More »

Politikat e Sigurisë dhe Migrimi i Paligjshëm

Datë: 19 Mars 2018, Tiranë Në Fokus: Politikat e Sigurisë dhe Migrimi i Paligjshëm   Në datën 19 Mars 2018, Fondacioni “Qemal Stafa” organizoi Panelin e Diskutimit të tij të parë, i cili fokusohet në përshtatjen e legjislacionit shqiptar me Acqui-në e Bashkimit Europian. Nën moderimin e Drejtoreshës Ekzekutive të Fondacionit “Qemal Stafa”, znj. Teuta Vodo, …

Politikat e Sigurisë dhe Migrimi i Paligjshëm Read More »