Konferenca

Western Balkan Think Tank Meeting in Skopje

Friday, 29 November 2019 Skopje, North Macedonia Western Balkan Think Tank Meeting EU enlargement in the Western Balkan   On the 29th of November 2019 representatives of Qemal Stafa Foundation joined the think tank meeting organized by Kalevi Sorsa Foundation and Progress Institute for Social Democracy in Skopje, North Macedonia. The main theme of the …

Western Balkan Think Tank Meeting in Skopje Read More »

Seminar mbi Zgjedhjet Evropiane 2019

24-26 Maj 2019 Stockholm, Suedi Përfaqësues të Fondacionit “Qemal Stafa” morën pjesë në seminarin me temë “EU Elections 2019” të organizuar nga Olof Palme International Center dhe Partia Social Demokrate Suedeze, zhvilluar në Stockholm, Suedi më datë 24-26 Maj 2019, aktivitet ku merrnin pjesë përfaqësues edhe nga vendet e tjera të ballkanit si Maqedonia e …

Seminar mbi Zgjedhjet Evropiane 2019 Read More »

Task Forca Rajonale e Social Demokratëve 2019

10-11-12 Maj 2019 Podgoricë, Mali i Zi   Përfaqësues të Partisë Socialiste të Shqipërisë morën pjesë në takimin e parë të Task Forcës Rajonale të Social Demokratëve 2019, të organizuar në Podgoricë, Mali I Zi, ne datat 10-11-12 Maj 2019. Takimi kishte një axhendë tri-ditore që nisi me mberritjen në Podgoricë të Perfaqësuesve nga partitë …

Task Forca Rajonale e Social Demokratëve 2019 Read More »

Shkurt-Prill 2019, Trajnime mbi Modelin e Fushatave të Suksesshme Elektorale

Prej fillimi të këtij viti Fondacioni “Qemal Stafa”  në bashkëpunim me fondacionet simotra ka organizuar katër trajnime për të rinjtë e qytetit të Tiranës. Më 15 Shkurt 2019 u zhvillua përgjatë fundjavës trajnimi  mbi “Suksesin e fushatës elektorale në epokën digjital” me lektor Anil Kumar, Këshilltar i Nën/Kryetarit të Bashkisë Hagë, Hollandë. Në këtë trajnim …

Shkurt-Prill 2019, Trajnime mbi Modelin e Fushatave të Suksesshme Elektorale Read More »

Konferenca e Grave Laburiste 2019, Telford, Britani e Madhe

E Premte 22 Shkurt  – E Diel 24 Shkurt Qendra Ndërkombëtare, St Quentin Gate, Telford TF3 4JH, Mbretëri e Bashkuar Konferenca e Grave Laburiste e mbajtur më 22-24 Shkurt 2019 ishte një mundësi që gratë anëtare të Partisë Laburiste Angleze të merrnin pjesë në hartimin e politikave, të ndikojnë në vendimarrje dhe të ndajnë idetë me …

Konferenca e Grave Laburiste 2019, Telford, Britani e Madhe Read More »

Pjesëmarrja e Fondacionit “Qemal Stafa” në konferencën “25 Years European Forum: Implementing New Strategy” Ljubjana, Slovenia

Konferencën me temë “25 Years European Forum: Impementing New Strategy” të organizuar nga European Forum for Democracy and Solidarity dhe të përkrahur nga Labour Party UK, zhvilluar në Ljubjana, Slloveni më datë 6 Prill 2019. Konferenca kishte në fokus rolin e fondacioneve progresiste dhe të partive politike Social Demokrate që duhet të luajnë kundër demokracive …

Pjesëmarrja e Fondacionit “Qemal Stafa” në konferencën “25 Years European Forum: Implementing New Strategy” Ljubjana, Slovenia Read More »

Revista Politike “Zoon Politikon”

Në fokus: Promovimi i numrit të parë të revistës politike të Fondacionit “Qemal Stafa” Datë: 11 Janar, COD Qendra për Komunikim dhe Dialog, Kryeministria Aktiviteti u mbajt tek salla COD, pranë Kryeministrisë, më date 11 janar 2019, ora 17.30. Të ftuar në panelin e diskutimit ishin: – Jonida Smaja, Koordinatore Programi pranë “Friedrich Ebert” Foundation, …

Revista Politike “Zoon Politikon” Read More »

Mbrojtja e Pakicave Kombëtare dhe Dinamika e Të Drejtave të Njeriut

Datë: 9 Korrik 2018, Tiranë Në fokus: Mbrojtja e Pakicave Kombëtare dhe Dinamika e Të Drejtave të Njeriut   Në datën 9 Fondacioni “Qemal Stafa” zhvilloi panelin e radhës, në fokus Pakicat Kombëtare. Të ftuar ishin: Znj. Vasilika Hysi, Kryetare e Nënkomisionit për të Drejtat e Njeriut, Z. Igli Totozani, Ish Avokat i Popullit, Znj.Artemis Dralo …

Mbrojtja e Pakicave Kombëtare dhe Dinamika e Të Drejtave të Njeriut Read More »

Pjesëmarrja e të rinjve, Perspektiva Evropiane e Ballkanit Perëndimor sipas Proçesit të Berlinit

Datë: 18 Qershor 2018, Tiranë Konferenca me temë: Pjesëmarrja e të rinjve, Perspektiva Evropiane e Ballkanit Perëndimor sipas Proçesit të Berlinit   Në datën 18 Qershor është zhvilluar paneli i rradhës mbi Pjesëmarrjen e të rinjve: Perspektiva Evropiane e Ballkanit Perëndimor sipas Proçesit të Berlinit, pranë Tirana International Hotel. Të ftuarit e këtij paneli ishin, z. …

Pjesëmarrja e të rinjve, Perspektiva Evropiane e Ballkanit Perëndimor sipas Proçesit të Berlinit Read More »

Axhenda e Konektivitetit në Kuadër të Procesit të Berlinit

Datë: 4 Qershor 2018, Tiranë  Në fokus: Sfidat e Shqipërisë në Kuadër të Integrimit Rajonal  Në datën 4 qershor 2018, Fondacioni “Qemal Stafa” organizoi Panelin e Diskutimit të rradhës, i cili fokusohet në përshtatjen e legjislacionit shqiptar me Acquis-në e Bashkimit Europian. Nën moderimin e Drejtoreshës Ekzekutive të Fondacionit “ Qemal Stafa”, znj. Teuta Vodo, diskutimi u …

Axhenda e Konektivitetit në Kuadër të Procesit të Berlinit Read More »