Lajme

Takim me Përfaqësues të “Open Europe”

DATË: 27 MARS 2018, BRUKSEL Në datën 27 Mars 2018, Drejtoresha Ekzekutive e Fondacionit “Qemal Stafa”, znj. Teuta Vodo, u takua me z.Pieter Cleppe, Drejtues i Zyrës së Brukselit të Open Europe. I themeluar në 2005, Open Europe është një ndër fondacionet më të rëndësishme që zhvillon kërkime në fushat e tregtisë, migrimit dhe marrëdhënieve …

Takim me Përfaqësues të “Open Europe” Read More »

Takim me Sekretarin e Pergjithshem te Bruegel

DATË: 27 MARS 2018, BRUKSEL Në datën 27 Mars 2018, Drejtoresha Ekzekutive e Fondacionit “Qemal Stafa”, znj. Teuta Vodo, u takua me z.Matt Dann, Sekretar I Përgjitshëm i Bruegel. I themeluar që në vitin 2005, Bruegel është një nga qendrat kërkimore më të rëndësishme në Europe. Bruegel, përmes botimeve, eventeve, mediave sociale dhe një blogu …

Takim me Sekretarin e Pergjithshem te Bruegel Read More »

Fondacioni “Qemal Stafa”,lancon programin e ri të punës dhe vizionit

Fondacioni “Qemal Stafa”, nën drejtimin e Drejtores së re Ekzekutive, Dr.Teuta Vodo, filloi programin e ri të planit të punës dhe vizionit, duke shërbyer kryesisht si Qendër Kërkimore e Partisë Socialiste. Ky aktivitet u nderua nga fjalimi përshëndetës i Kryeministrit, Edi Rama dhe ish drejtores ekzekutive, znj. Olta Xhaçka. Fondacioni do të fokusohet në politikat …

Fondacioni “Qemal Stafa”,lancon programin e ri të punës dhe vizionit Read More »