slider

Fenomeni i Ekstremizmit të Dhunshëm. Sa e rrezikuar është Shqipëria?

Datë: 11 PRILL 2018, Tiranë Në Fokus: SA E RREZIKUAR ËSHTË SHQIPERIA?   Në datën 11 prill 2018, Fondacioni “Qemal Stafa” organizoi Panelin e Diskutimit të rradhës, i cili fokusohet në përshtatjen e legjislacionit shqiptar me Acquis-në e Bashkimit Europian. Nën moderimin e Drejtoreshës Ekzekutive të Fondacionit “ Qemal Stafa”, znj. Teuta Vodo, diskutimi u …

Fenomeni i Ekstremizmit të Dhunshëm. Sa e rrezikuar është Shqipëria? Read More »

E ardhmja e FQS Alumni

DATË 9 PRILL 2018, TIRANË Në datën 9 Prill 2018, Drejtoresha Ekzekutive e Fondacionit “Qemal Stafa” znj. Teuta Vodo u takua me Z. Christoph Zöpel, anëtar i Komitetit Europian të Partisë Social-Demokrate dhe ish-Ministër gjerman për Europën, u diskutua në lidhje me të ardhmen e FQS. Eurodeputeti Fleckenstein mbështet studentët më të mirë të Akademisë …

E ardhmja e FQS Alumni Read More »

Politikat e Sigurisë dhe Migrimi i Paligjshëm

Datë: 19 Mars 2018, Tiranë Në Fokus: Politikat e Sigurisë dhe Migrimi i Paligjshëm   Në datën 19 Mars 2018, Fondacioni “Qemal Stafa” organizoi Panelin e Diskutimit të tij të parë, i cili fokusohet në përshtatjen e legjislacionit shqiptar me Acqui-në e Bashkimit Europian. Nën moderimin e Drejtoreshës Ekzekutive të Fondacionit “Qemal Stafa”, znj. Teuta Vodo, …

Politikat e Sigurisë dhe Migrimi i Paligjshëm Read More »

Bashkëpunimet me FEPS

DATË: 27 MARS 2018, BRUKSEL Në datën 27 Mars 2018, Drejtoresha Ekzekutive e Fondacionit “Qemal Stafa” znj. Teuta Vodo, u takua me z. Ernst Stetter, Sekretar i Përgjithshëm i Fondacionit për Studime Progresive Europiane dhe znj. Hedwig Giusto, Këshilltare. FEPS është një fondacion politik progresiv europian. Si një platformë për ide dhe dialog, ai punon …

Bashkëpunimet me FEPS Read More »

Takim me Përfaqësues të Forumit Rinor Evropian

DATË : 27 MARS 2018, BRUKSEL Në datën 27 Mars 2018, Drejtoresha Ekzekutive e Fondacionit “Qemal Stafa” znj. Teuta Vodo, u takua me François Balate,Drejtorin e Politikave dhe Advokimit të Forumit Rinor Europian. Forumi Rinor punon për të fuqizuar të rinjtë për të marrë pjesë aktive në shoqëri për të përmirësuar jetën e tyre duke …

Takim me Përfaqësues të Forumit Rinor Evropian Read More »

Takim me Sekretaren e Marrëdhënieve Ndërkombëtare të Institutit “Emile Vandervelde”

DATË: 27 MARS 2018, BRUKSEL Në datën 27 Mars 2018, Drejtoresha Ekzekutive e Fondacionit “Qemal Stafa”, znj. Teuta Vodo, u takua me homologen e saj znj. Ariane Fontenelle, Sekretare Ndërkombëtare e Institutit Emile Vandervelde të Partisë Socialiste në Bruksel, fondacioni simotër i Fondacionit “Qemal Stafa”. Një Institut Kërkimor i krijuar që nga viti 1946, Instituti …

Takim me Sekretaren e Marrëdhënieve Ndërkombëtare të Institutit “Emile Vandervelde” Read More »

Takim me Përfaqësues të “Open Europe”

DATË: 27 MARS 2018, BRUKSEL Në datën 27 Mars 2018, Drejtoresha Ekzekutive e Fondacionit “Qemal Stafa”, znj. Teuta Vodo, u takua me z.Pieter Cleppe, Drejtues i Zyrës së Brukselit të Open Europe. I themeluar në 2005, Open Europe është një ndër fondacionet më të rëndësishme që zhvillon kërkime në fushat e tregtisë, migrimit dhe marrëdhënieve …

Takim me Përfaqësues të “Open Europe” Read More »

Takim me Sekretarin e Pergjithshem te Bruegel

DATË: 27 MARS 2018, BRUKSEL Në datën 27 Mars 2018, Drejtoresha Ekzekutive e Fondacionit “Qemal Stafa”, znj. Teuta Vodo, u takua me z.Matt Dann, Sekretar I Përgjitshëm i Bruegel. I themeluar që në vitin 2005, Bruegel është një nga qendrat kërkimore më të rëndësishme në Europe. Bruegel, përmes botimeve, eventeve, mediave sociale dhe një blogu …

Takim me Sekretarin e Pergjithshem te Bruegel Read More »

Fondacioni “Qemal Stafa”,lancon programin e ri të punës dhe vizionit

Fondacioni “Qemal Stafa”, nën drejtimin e Drejtores së re Ekzekutive, Dr.Teuta Vodo, filloi programin e ri të planit të punës dhe vizionit, duke shërbyer kryesisht si Qendër Kërkimore e Partisë Socialiste. Ky aktivitet u nderua nga fjalimi përshëndetës i Kryeministrit, Edi Rama dhe ish drejtores ekzekutive, znj. Olta Xhaçka. Fondacioni do të fokusohet në politikat …

Fondacioni “Qemal Stafa”,lancon programin e ri të punës dhe vizionit Read More »