Apliko per Akademine

Aplikimet per Akademine Politike 2018 te Fondacionit Qemal Stafa, filluan!

– per ata që e ndjejnë veten lider dhe për ata që guxojnë të ndërmarrin iniciativa;

– për ata qe jane aktiv politikisht në cdo qark te Shqipërisë;

– për ata të cilët duan të angazhohen në sipermarrje sociale per komunitetin ku jetojnë;

– për ata të cilët janë të vetedijshem dhe ndjejnë të kontribuojnë në emër të vlerave dhe parimeve të demokracisë sociale!- për ata të apasionuar për politiken;

Kjo eshte hapesira e duhur!

Pas suksesit të vitit që kaloi, këtë vit Akademia vjen në çdo Qark të Shqipërisë duke ftuar të gjithë liderët e rinj!

Apliko në linkun më poshtë deri më 10/03/2018 për të marrë pjesë në Akademine Politike e cila do te fillojë ne Elbasan.

NEWSLETTER SIGN-UP

Subscribe to our mailing list