RYCO (Regional Youth Cooperation Office) një promovues i tryezave rajonale për të sjellë impakt në fuqizimin e të rinjve. Një panel diskutimi mbi funksionimin e RYCO-s për idetë e pajtimit, bashkëpunimit, besimit, dhe dialogimit midis vendeve të Ballkanit Perëndimor, dhe funksionon nëpërmjet financimit dhe organizimit të programeve të shkëmbimit të të rinjve.
Kreshnik Loka, aktualisht përfaqësues i degës lokale të RYCO informon pjesëmarrësit për programet si dhe për mundesitë për përfshirjen e të rinjve Shqiptarë.
Të rinjtë tashmë kanë më shumë mundësi për të krijuar ura midis kulturave të ndryshme të rajonit.

Share.