Month: August 2022

THIRRJE PËR APLIKIM AP1_2022

Fondacioni Qemal Stafa shpall thirrjen për aplikim për Akademinë Politike 2022. Ky trajnim ka si qëllim tё mbështesë dhe promovojë individët që janë të përfshirë ose duan të përfshihen në sferën politike. Kjo akademi synon të ofrojë një mundësi unike për të përvetësuar njohuri dhe aftësi të reja përmes ndërveprimit me akademikë, ekspertë dhe aktorë …

THIRRJE PËR APLIKIM AP1_2022 Read More »

THIRRJE PËR APLIKIM ToT1_2022

Fondacioni Qemal Stafa shpall thirrjen për aplikim për Trajnimin e Trajnerëve 2022. Ky trajnim ka si qëllim tё mbështesë individët tё cilët duan tё angazhohen si trajnerë dhe të zhvillojnë aftësitë e tyre në fushën e vendimmarrjes, komunikimit në publik dhe lidershipit si shtylla të rëndësishme drejt rrugës së suksesit. Trajnimi financohet nga Fondacioni Kalevi …

THIRRJE PËR APLIKIM ToT1_2022 Read More »