Month: August 2019

BE DHE ZGJERIMI I VËSHTIRË NË BALLKAN

Politika e zgjerimit të BE-së përfshin atë dhe vendet që synojnë të aderojnë një ditë në këtë entitet. Hyrja në BE – siç thuhet qartë në Strategjinë e Zgjerimit ndaj Ballkanit Perëndimor të 6 Shkurtit 2018 – përbën një zgjedhje të vendeve kandidate, zgjedhje e cila ka nëvojë për “konsensus politik e shoqëror dhe mbështetjen …

BE DHE ZGJERIMI I VËSHTIRË NË BALLKAN Read More »