Month: June 2019

EU Election Seminar 2019

24-26 May 2019 Stockholm, Sweden Representatives of Qemal Stafa Foundation attended the seminar of “EU Elections 2019” organized by Olof Palme International Center and Socialdemocraterna Party of Sweden, held in Stockholm on 24-26 May 2019. Representatives from other countries of the Balkans such as North Macedonia, Bosnia and Herzegovina, Serbia and Belarus attended the election …

EU Election Seminar 2019 Read More »

Seminar mbi Zgjedhjet Evropiane 2019

24-26 Maj 2019 Stockholm, Suedi Përfaqësues të Fondacionit “Qemal Stafa” morën pjesë në seminarin me temë “EU Elections 2019” të organizuar nga Olof Palme International Center dhe Partia Social Demokrate Suedeze, zhvilluar në Stockholm, Suedi më datë 24-26 Maj 2019, aktivitet ku merrnin pjesë përfaqësues edhe nga vendet e tjera të ballkanit si Maqedonia e …

Seminar mbi Zgjedhjet Evropiane 2019 Read More »

Social Democrats Regional Task Force 2019

10-11-12th of May 2019 Podgorica, Montenegro   Delegated representative of the  SPA, took part in the initial meeting of the Social Democrats Regional Task Force 2019, held in Podgorica, Montenegro, on 10-11-12th of May 2019. The session of the program had a three days’ agenda that started with the arrival in Podgorica of representatives sent by …

Social Democrats Regional Task Force 2019 Read More »

Task Forca Rajonale e Social Demokratëve 2019

10-11-12 Maj 2019 Podgoricë, Mali i Zi   Përfaqësues të Partisë Socialiste të Shqipërisë morën pjesë në takimin e parë të Task Forcës Rajonale të Social Demokratëve 2019, të organizuar në Podgoricë, Mali I Zi, ne datat 10-11-12 Maj 2019. Takimi kishte një axhendë tri-ditore që nisi me mberritjen në Podgoricë të Perfaqësuesve nga partitë …

Task Forca Rajonale e Social Demokratëve 2019 Read More »