Month: April 2018

E ardhmja e FQS Alumni

DATË 9 PRILL 2018, TIRANË Në datën 9 Prill 2018, Drejtoresha Ekzekutive e Fondacionit “Qemal Stafa” znj. Teuta Vodo u takua me Z. Christoph Zöpel, anëtar i Komitetit Europian të Partisë Social-Demokrate dhe ish-Ministër gjerman për Europën, u diskutua në lidhje me të ardhmen e FQS. Eurodeputeti Fleckenstein mbështet studentët më të mirë të Akademisë …

E ardhmja e FQS Alumni Read More »

Security and Illegal Migration Policies

Date: 19 March 2018, Tirana Focus: Security and Illegal Migration Policies  On March 19th 2018, the Foundation “Qemal Stafa” organized its first Panel Discussion, focused on adapting the Albanian legislation with the EU Acquis. Moderated by the Executive Director of the “Foundation Qemal Stafa”, ms.Teuta Vodo, the discussion was conducted under the topic “Security and …

Security and Illegal Migration Policies Read More »

Politikat e Sigurisë dhe Migrimi i Paligjshëm

Datë: 19 Mars 2018, Tiranë Në Fokus: Politikat e Sigurisë dhe Migrimi i Paligjshëm   Në datën 19 Mars 2018, Fondacioni “Qemal Stafa” organizoi Panelin e Diskutimit të tij të parë, i cili fokusohet në përshtatjen e legjislacionit shqiptar me Acqui-në e Bashkimit Europian. Nën moderimin e Drejtoreshës Ekzekutive të Fondacionit “Qemal Stafa”, znj. Teuta Vodo, …

Politikat e Sigurisë dhe Migrimi i Paligjshëm Read More »