Month: April 2018

Regional Political Academy!

The First Regional Political Academy! The second day of training for the Elbasan District youth is taking place with the support of NDI – National Democratic Institute. Together with Croatian Trainer Mr. Milan Zivkovic, the students will achieve reflection and discussion on political ideologies, encouragement to promote critical thinking and promote a free society with …

Regional Political Academy! Read More »

Akademia Politike Elbasan

  Datë: 21-23 Prill 2018, Elbasan Në Fokus : Ideologjitë Poltike dhe Hartimi I Politikave Publike Trajner: Z. Milan Zivkovic   Në datën 21 prill 2018, Fondacioni “Qema Stafa” organizoi Akademinë e parë Politike dhe e nisi turin e tij në qarkun e Elbasanit. Në kujdesin e Drejtoreshës Ekzekutive të Fondacionit “Qemal Stafa”, znj. Teuta …

Akademia Politike Elbasan Read More »

The application for Political Academy in the city of Vlora

Applications for the Political Academy 2018 of the Qemal Stafa Foundation started! – for those who feel themselves the leader, for those who dare to undertake initiatives; – for those who are politically active in every district of Albania; – for those who want to engage in social entrepreneurship for the community they live in; …

The application for Political Academy in the city of Vlora Read More »

The Phenomenon of Violence Extremism

Date: 11 APRIL 2018, Tirana In Focus: IS ALBANIA AT RISK?   On April 11th 2018, the Foundation “Qemal Stafa” organized the second Panel Discussion, focused on adapting the Albanian legislation with the EU Acquis. Moderated by the Executive Director of the Foundation “Qemal Stafa”, Ms. Teuta Vodo, the discussion was conducted under the topic …

The Phenomenon of Violence Extremism Read More »

Fenomeni i Ekstremizmit të Dhunshëm. Sa e rrezikuar është Shqipëria?

Datë: 11 PRILL 2018, Tiranë Në Fokus: SA E RREZIKUAR ËSHTË SHQIPERIA?   Në datën 11 prill 2018, Fondacioni “Qemal Stafa” organizoi Panelin e Diskutimit të rradhës, i cili fokusohet në përshtatjen e legjislacionit shqiptar me Acquis-në e Bashkimit Europian. Nën moderimin e Drejtoreshës Ekzekutive të Fondacionit “ Qemal Stafa”, znj. Teuta Vodo, diskutimi u …

Fenomeni i Ekstremizmit të Dhunshëm. Sa e rrezikuar është Shqipëria? Read More »

SECOND PANEL DiSCUSSION OF #EUACQUIS ALBANIA!

  Today the Foundation Qemal Stafa is helding the second Panel on Discussion: The violent extremism phenomenon! Special thanks to our panel guests: Mr.Bern Borchardt- Head of Presence of OSBE in Albania; Ms. Kuko – Deputy Minister of Interior and Mr. Hide- Prof.AS .Dr for international relations. We are very thankful also, to all the …

SECOND PANEL DiSCUSSION OF #EUACQUIS ALBANIA! Read More »