Lajme

CEREMONIA E HAPJES

Dita e Dyte

DITA E DYTË Vijon dita e dytë e trajnimit të liderëve të rinj në Akademinë Politike të Partisë Socialiste. Të rinjtë po trajtohen mbi formatet e debatit dhe mënyrat e zhvillimit të argumentave. Pjesëmarrës sot, përveç trajnuesve profesionistë, ishin edhe z. Arbjan Mazniku, Nën Kryetar i Bashkisë Tiranë si dhe Antropologu z. Përparim Kabo